HomeFeaturedFocusEdutab2+ și FantasyTab, două tablete Overmax dedicate copiilor

Edutab2+ și FantasyTab, două tablete Overmax dedicate copiilor

Overmax EduTab2+

Dacă luna septembrie a fost una încărcată de lansări noi pentru producătorul olandez, cei care au crezut că au ajuns la fundul sacului cu produsele noi, s-au înseșat. Octombrie se arată a fi o lună la fel de bogată în surprize din partea Overmax pentru utilizatori.

De această dată, noutățile vin din zona tabletelor dedicate copiilor. Pare a fi un segment care cred că se va dezvolta în viitor, pe măsură ce tabletele devin instrumente de învățare oficializate de școli. Am văzut eforturi de a dedica astfel de produse celor mai tineri membrii ai familiilor și pe plan local, cu Evolio Tabby, iată că și numele cu mai multă greutate în domeniu merg pe acest drum. Overmax se aliniaza trendului, după ce a anunțat IntuTab, o tableta dedicată seniorilor, nu cu unul, ci cu două produse dedicate copiilor. FantasyTab, utilizabilă încă de la vârsta de patru ani și Edutab2+, sora ei mai academică, pentru utilizatori cu vârste de peste șapte ani.  Partea și mai frumoasă este dată de faptul că printr-un upgrade software, FantasyTab se poate transforma, atunci când vârsta utilizatorului o cere, în Edutab2+. Asta în ciuda diferențelor de memorie RAM (doar 512 MB pentru FantasyTab, față de 1 GB pentru Edutab2+) și internă (4 GB, respectiv 8 GB).

overmax fantasytab

Restul configurației hardware este identic. Un procesor dual-core de 1,2 GHz, un display de 7 inchi cu rezoluție 800 x 480 pixeli, slot microSD, microUSB, două camere foto și WiFi. Asemănările se continuă și la nivel software, acolo unde aplicațiile și jocurile dedicate vârstei, preinstalate, sau controlul parental cu opțiuni avansate, sunt prezente.

Ca și diferențe, FantasyTab dispune de o husă/protecție de cauciuc (verde) și de un stylus. Ea vine în două variante de culoare, roz și albastru. La surata mai mare, rozul se transformă în violet, pentru că ajungem la vârsta la care preferințele fetelor în materie de culori se rafinează. Asemările se regăsesc și în detaliile comerciale, ambele tablete fiind programate să apară în a doua jumătate a lunii Octombrie, în primă fază în Polonia, la prețuri deocamdată necunoscute.

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep