HomeFeaturedFocusGreen Google sau cum să fii eco-friendly

Green Google sau cum să fii eco-friendly

google datacenter

Google ne arată, încă odată, că știe să fie o companie care își respectă principiile. Astfel, dacă și-au propus în trecut să folosească doar energie electrică nepoluantă, din surse alternative, iată că fac pași mari spre îndeplinirea acestui obiectiv. Și chiar dacă totul se întâmplă în scopuri de marketing, cum vor încerca mulți să spună, important este, până la urmă, că se întâmplă.

Cel mai nou pas făcut de companie în această direcție îl reprezintă încheierea unui acord prin care întreaga cantitate de energie electrică pe care o va livra viitorul parc eolian Happy Hereford de lângă Amarillo, Texas, nu mai puțin de 240 MW, va fi absorbită, prin intermediul rețelei publice, de data center-ul Google din Mayes County, Oklahoma.

Și chiar dacă acest pas se va concretiza doar începând cu ultima parte a anului viitor, el întregește o lista de astfel de parteneriate, ale căror cantitate totală de energie electrică depășește 570 MW. Eu o consider o inițiativă lăudabilă, din partea unei companii al cărei exemplu ar trebui urmat și de alți giganți din domeniu.

via Google

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep