HomeFeaturedFocusVremuri negre pentru BlackBerry

Vremuri negre pentru BlackBerry

bb

În ciuda faptului că încearcă să își diversifice gama de aparate cu care atacă piața cu un nou model, ispirându-se din mișcările concurenței, perspectivele sunt departe de a fi roze pentru compania canadiană. Conform celor de la Wall Street Journal, un nou val de concedieri se va abate asupra angajaților si va viza nu mai puțin de 40 de procente din numărul acestora.  Număr care, în momentul actual este de 12.700 de oameni, după ce, în urmă cu doi ani, BlackBerry (RIM pe vremea aceea) avea aproximativ 17.000 de angajați.

Ceea ce este însă și mai interesant este faptul că, conform aceleiași surse, tot mai multe voci din rândul acționarilor sugerează că vânzarea companiei este singura cale de salvare, motivați probabil și de exemplul Nokia și Microsoft. Și se pare că acest lucru este pe cale să se întâmple chiar mai repede decât ne-am aștepta.

Oare cine așteaptă la colț pentru a prelua BlackBerry?

via Engadget

5 COMENTARII

  1. Erau zvonuri si despre Microsoft ca ar fi interesata de achizitie. O alta posibilitate mai realista ar fi Lenovo, compania chineza care a cumparat si divizia de PC-uri IBM, iar acum are un parteneriat cu Intel pentru smartphone-uri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep