HomeFeaturedFocusQuasar IV Superphone promite securitate fără precedent pentru un smartphone

Quasar IV Superphone promite securitate fără precedent pentru un smartphone

quasar smartphone

Asta dacă va reuși să treacă cu brio de campania de strângere de fonduri pentru finanțarea sa. Și chiar dacă suma este una mică în comparație cu cea strânsă de Ubuntu Edge, este totuși un prag de trecut, de 3,2 milioane de dolari, prin Indiegogo.

Dar dacă acest lucru se va întâmpla, vom avea de a face cu un “new ultra-secure Quasar IV superphone”, care are de gând să “leave no trace in the digital world” prin “QSAlpha’s Patent-Pending Quatrix™ Self-Authenticated Matrix Algorithm”. Am preferat varianta cu citate direct în engleză, pentru că dacă aș fi încercat să spun așa ceva în dulcea noastră limbă maternă, ați fi spus că am luat-o razna.

Revenind cu picioarele pe pământ, telefonul se bazează pe un sistem de operare numit QuaOS , un hibrid de Android (4.3), Linux și Quatrix. În materie de hardware, lăsând deoparte promisiunile de securitate sporită, telefonul suna foarte bine. Contribuie procesorul quad-core de 2,3 GHz (Snapdragon 800), memoria RAM de 3 GB, display-ul IGZO de 5 inchi și 1080p rezoluție, bateria de 3300 mAh, certificarea IP57 și camerele foto de 13MP.

În ceea ce privește prețul, primii susținători ai proiectului, 1250 la număr, vor primi în schimbul a 345 de dolari varianta de 64 de GB undeva în aprilie 2014. Restul… nu prea se știe încă. Trebuie să recunosc că și dacă povestea cu securitatea datelor nu convinge, hardware-ul din telefon ar putea fi un argument solid. Sper să vedem un succes real la acest proiect, care să se și materializeze. Ar pune ceva presiune pe produsele actuale.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep