HomeFeaturedFocusHTC One Max, un smartphone bine crescut

HTC One Max, un smartphone bine crescut

La propriu, prin dimensiunea incomodă, pe care v-am mărturisit deja cu ocazia impresiilor despre Samsung Galaxy Note 3 că îmi este greu să o îmbrățișez, cel puțin deocamdată. Dar mai ales la figurat, prin impresia bună pe care mi-a lăsat-o după doar două zile de utilizare, în ciuda scepticismului pe care l-am arătat față de acest terminal. Și, cel puțin la o primă vedere, și la baterie, acolo unde surprinde plăcut printr-o autonomie destul de ridicată. E drept, este o constatare făcută după doar un weekend de utilizare. Aștept cu interes testele mai “nervoase” ale lui Ionuț.

Mergând mai departe cu figurile de stil, HTC One Max este un telefon care te rupe la buzunare. Din nou, atât la propriu cât și la figurat. Temerile legate de prețul destul de ridicat al lui One Max se pare că au avut o bază solidă, telefonul având un preț de aproximativ 3000 de lei pentru România.

Pe lângă autonomia demnă de remarcat (mai am 72% din baterie, cu telefonul încărcat vineri seara), la o primă vedere, pentru că după doar două zile de utilizare nu pot spune că am avut timp să fac prea bine cunoștință cu One Max, pot să remarc și camera foto. Pozele făcute pe modul automat sunt destul de curate, chiar dacă nu ne dau pe spate, iar software-ul ne dă apă la moară să ne dăm frâu liber laturii mai artistice a fotografului din nou. Atât de artist cât poate fi un fotograf care face poze cu un smartphone.

IMAG0005

IMAG0008

IMAG0008_1

În speranța că v-am făcut cât de cât curioși și cu precizarea (încă odată) că este doar o părere personală și doar o primă impresie după două zile de utilizare, vă mai spun doar că telefonul va cădea pe mâinile de power-user ale lui Ionuț. Și acolo se va vedea adevărata față a lui HTC One Max. Oricum, prima senzație este că One Max este încă o dovadă că HTC este un nume în industria de smartphone și trebuie să rămână așa!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep