HomeFeaturedFocusOvermax Solution 7 III deschide balul in 2014

Overmax Solution 7 III deschide balul in 2014

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Overmax își anunță din timp intențiile de luptă. Din această categorie face parte si Solution 7 III, programată să apară în Ianuarie, anul viitor, la un preț deocamdată necunoscut.

Încă din denumire ne dăm seama că este vorba despre un update al Overmax Solution 7 II, tableta lansată cu doar două luni în urmă. Interesant ritmul de apariție al noilor generații. Din punct de vedere hardware, tableta vine cu un procesor quad-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 1 GB și una internă de 8 GB. Primul update este vizibil la display-ul care afișează acum 1280 x 800 pixeli. Dar cel major vine de la modulul dual-SIM prezent, care fac din Solution 7 III o soluție cel puțin interesantă, care poate înlocui cu succes două telefoane. Și un GPS, dacă luăm în calcul modulul incorporat dar și aplicația de navigație preinstalată.

Există și un down-grade, la nivelul acumulatorului. Capacitatea acestuia este de doar 3000 mAh, în comparație cu 3600 mAh cât avea predecesoarea sa. O decizie ciudată, având în vedere funcțiile noi ale lui Overmax Solution 7 III.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep