HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note, un adevărat low-budget

Xiaomi Redmi Note, un adevărat low-budget

De asta îmi place mie să acord atenție producătorilor chinezi mai puțin celebri, pentru că au momente, destul de dese, în care arată ce înseamnă cu adevărat un preț mic pentru un telefon mai mult decât decent. Este și cazul lui Xiaomi, cu al său model Redmi Note, despre care am discutat nu mai departe de săptămâna trecută.

O configurație care, pusă în balanță cu prețul, nu poate lăsa indiferent pe nimeni. Există două variante de telefon (începe să fie o modă), ambele cu procesor octa-core. Cea mai slabă vine cu procesorul tactat la 1,4 GHz și are o memorie RAM de 1 GB, cea mai zglobie are procesor de 1,7 GHz și 2 GB de RAM. În rest, așa cum am văzut și săptămâna trecută, un display de 5,5 inchi și 720p, 8 GB de memorie internă, camere de 13 și de 5 megapixeli și un acumulator de 3200 mAh.

Prețurile? 130 de dolari pentru versiunea mai slabă și 160 de dolari pentru cea cu 2 GB de RAM. Prețuri valabile pentru China, de săptămâna viitoare. Prea multe cuvinte nu mai sunt de spus. Să nu te oftici că s-ar putea să rămână doar în China?

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep