HomeFeaturedFocusCEO-ul BlackBerry este o figura interesanta

CEO-ul BlackBerry este o figura interesanta

John Chen merită urmărit îndeaproape, pentru că oferă din când în când câte un spectacol demn de aplauze. Și dacă ați crezut că războiul său aproape personal cu CEO-ul de la T-Mobile, John Legere, altă pată de culoare (roz) în lumea managementului de top din IT-ul global, a fost punctul culminant, v-ați înșelat!

După ce ieri, lumea întreagă a vuit la auzul vești că BlackBerry ar putea renunța la producția de smartphone dacă aceasta nu se dovedește profitabilă în cel mai scurt timp (inclusiv pe Rock FM am auzit această știre), John Chen încearcă să liniștească spiritele încinse ale fanilor companiei canadiene. Crede că încă se mai pot face bani din telefoane și încearcă să transpună această idee public:

“I want to assure you that I have no intention of selling off or abandoning this business any time soon!”

Sună a încurajare pentru BlackBerry fan-boys? Nu știu ce să zic. Oricum, John Chen a încercat să acuze Bloomberg și Reuters că i-au scos vorbele din context.

“I’m working very hard to find a way to make money in the handset business. Then the question is ‘if you don’t make money in the handset business, what are you going to do?’ I said, well, being a businessperson, if you try long enough and you can’t make money, I mean, I’m in the business of making money. If I can’t make money in the handset business, of course I can’t do the handset business. That’s kind of like an obvious thing.”

Și la final (dacă nu v-a amețit de tot citatul de mai sus), ca să înțelegeți de ce îmi place omul acesta, iată replica sa de ieri, din care au fost scoase din context vorbele sale:

„If I cannot make money on handsets, I will not be in the handset business.”

Cum să nu îți placă?

Și când te gândești că BlackBerry putea să vândă business-ul ăsta într-un moment în care, în mod sigur, ar fi valorat mult mai mult decât acum!

via Engadget, Reuters

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep