HomeFeaturedFocusPrimul contact cu Samsung Galaxy S5

Primul contact cu Samsung Galaxy S5

Gear Fit_Blue

În ziua în care Samsung Galaxy S5 s-a pus în vânzare la nivel internațional am profitat de faptul că încă sunt în SUA și am dat o fugă la un Best Buy din apropiere să mă joc puțin cu noul Galaxy S5, proaspăt expus. Mă așteptam să văd ceva lume la standul Samsung unde proaspetele modele Galaxy S5, Gear Fit și Gear 2 erau expuse, gata de a fi testate de cei interesați.

Prima impresie: același ecran deosebit închis într-o carcasă de plastic cu o bordură metalică. Mereu m-am întrebat de ce Samsung ține cu dinții de plasticul de pe capacul carcasei când ar putea să treacă la o soluție unibody, mai aspectuoasă? Cred că ar avea multe de câștigat și creșterea în greutate ar fi justificată.

Modelul cu care m-am jucat era cel pe negru, sau charcoal Black cum îi spune Samsung – similar cu cel din poza de mai jos.

image

Smartphone-ul Galaxy S5 stă chiar bine în mână, combinația de formă, dimensiune și greutate e chiar ok. Mi-au plăcut foarte mult și husele cu deschizătură pentru display. Ideea e bună, mai ales pentru acele persoane care activează într-un mediu mai pretențios și țin foarte mult la imagine: să vezi pe ecran doar acele informații de care ai nevoie și totuși să ai protecție elegantă pentru smartphone e un lucru important.

image

În rest se mișcă bine prin interfață, răspunde rapid la touch. Lucruri normale pentru un flagship. Sunetul părea destul de bun – vă dați seama că nu am putut să fac cine știe ce teste.

Cam asta e la o primă vedere. Mai multe despre Galaxy S5 după ce mă întorc în țară.

Mult mai entuziasmat am fost de Gear Fit. Brățara e ușoară, nu arată chiar a plastic ieftin și ecranul curbat Super AMOLED este superb. Modelul cu care m-am jucat este charcoal Black, dacă ar fi să aleg acum nu aș merge pe culoarea asta. E prea sobră pentru un gadget de antrenament.

Sunt foarte curios cum se comportă la utilizarea de zi cu zi și ce urme se vor lăsa pe Gear Fit odată ce timpul își va așterne patina peste el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep