HomeFeaturedFocusSamsung a anuntat modelul Galaxy K Zoom

Samsung a anuntat modelul Galaxy K Zoom

KaBOOM! Cam așa ar trebui să sune introducerea pentru K Zoom, noul hibrid cameră/smartphone din seria Galaxy, pe care Samsung l-a anunțat astăzi și care vine să continue seria deschisă de Galaxy S4 Zoom.

Și cum în situația unui astfel de device este mai greu să te entuziasmezi la adresa camerei, până la teste concludente, dați-mi voie să mă arăt impresionat de specificațiile de pe partea de smartphone ale lui Galaxy K Zoom. Acolo unde legea o face un procesor Exynos 5 Hexa cu patru nuclee (Cortex A7) tactate la 1.3 GHz și două (Cortex A15) de 1,7 GHz, însoțit de o memorie RAM de 2 GB și bine ascuns în spatele unui display Super AMOLED de 4,8 inchi și 720p. Pe lângă, mai pun umărul elemente precum 8 GB de memorie internă, un slot microSD, LTE-ul, NFC-ul, acumulatorul de 2430 mAh și un Android 4.4 KitKat.

Camera, că doar ea este elementul central la lui K Zoom, are 20,7 megapixeli și un senzor de 1/2.3 inch, BSI CMOS, zoom optic de 10x (24-240mm). Plus câteva funcții software interesante. Telefonul va deveni disponibil încă de luna viitoare, la un preț, pentru Europa, de aproximativ 499 de euro. Sincer, abia aștept să îl văd.

Via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep