HomeFeaturedFocusPromotie de neratat: LG G3 va aduce bonus o tabletă G Pad!

Promotie de neratat: LG G3 va aduce bonus o tabletă G Pad!

Mai exact, orice cumpărător al celui mai nou terminal de la LG și totodată unul dintre cele mai bune Androide ale momentului, va primi din partea LG și o tabletă LG G Pad 7.0. Având în vedere că prețul la liber al telefonului este puțin peste 500 de euro

la Orange (ceea ce este un mare pas în față în comparație cu prețurile afișate de alți retail-eri si online-eri) și că vine și însoțit de tableta în cauză, cred că nu greșim dacă spunem că este o promoție interesantă.

lg g3 orange

Promoția, care are un interval de desfășurare generos, până în septembrie, presupune achiziționarea telefonului de la unul dintre distribuitorii autorizați ai LG și ulterior, revendicarea tabletei bonus prin completarea unui formular (lista completă a partenerilor LG precum și detaliile promoției pot fi găsite în pagina dedicată de pe site-ul LG România, aici).

2 COMENTARII

  1. Am vrut sa dau o palarie de bani in speranta ca voi primi un telefon super performant si o tableta decenta. N-am primit nici pe una , nici pe alta dar palaria de bani tot am dat-o. Telefonul nu este optimizat foarte bine pentru cele 4 procesoare si 2gb de ram cu care se lauda, are un lag usturator de sesizabil in toate aplicatiile, si colac peste pupaza la 3-4 zile se stinge de capul lui nenica, inscrierea in promotie mi-a fost refuzata pe niste considerente absolut puerile, per total mii de multumiri echipei lg. Sa le dea Dumnezeu sanatate minunatilor de la lg cat adevar au bagat ei in promotia asta jegarita. Cititi regulamentul, oameni buni, sa vedeti cum isi acopera spatele sa acorde tablete daca vor, cand vor, cui vor…Recomandarea mea : Comandati de la alte firme mai serioase.
    Eu personal nu o sa mai cred vreodata in promotiile lui peste prajit de la lg.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep