HomeFeaturedFocusEcranul lateral este la Galaxy Note Edge

Ecranul lateral este la Galaxy Note Edge

Deși majoritatea așteptam, conform zvonurilor, să vedem la Samsung Galaxy Note 4 ecranul lateral pe care îl arătau anumite poze misterioase care au tot circulat pe net, iată că unui nou membru al familiei îi revine această onoare. Este vorba despre Samsung Galaxy Note Edge, care vine cu un ecran nu cu trei, așa cum ne-am fi așteptat, ci cu două laturi.

Designul interesant și în premieră, ascunde în interiorul său aceleași două configurații ca și Galaxy Note 4, cu singura deosebire la nivelul acumulatorului, acolo unde capacitatea a fost redusă la 3000 mAh. Display-ul are 5,6 inchi și o rezoluție atipică, dată de latura suplimentară, de 1600 x 2560 pixeli. Există chiar și un S Pen stylus care aduce cu el toate funcțiile dedicate. Latura ecranului poate fi customizată pentru a găzdui de la butoane/shortcut-uri sau controalele camerei foto, până la feed-uri ale retelelor de socializare, în funcție de preferințele fiecăruia.

Nici aici nu avem detalii de natură comercială, deși sincer, Note Edge mă face mult mai curios decât Note 4, datorită ecranului atipic. O mare bilă albă pentru Samsung, care a riscat și a introdus într-un concept total nou o configurație de top, motiv pentru care le doresc să le iasă socotelile cu acest concept. Cred că există toate premisele să fie așa.

via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep