HomeFeaturedFocusNoul Moto G, lansat oficial, isi imita fratele mai mare

Noul Moto G, lansat oficial, isi imita fratele mai mare

Mai exact, păstrează același nume ca și generația veche, lucru foarte bun de-altfel, pentru că X+1 este la fel de urât ca și G+1, dar mai ales se pare că va veni la același preț ca și acesta. 179,99 dolari este prețul de comercializare pentru Moto G, versiunea 2014. Ce primim în schimbul acestor bani? Păi, să vedem!

În primul rând, o configurație apropiată de cea a predecesorului său, cu un procesor quad-core de 1,2 GHz (Snapdragon 400), 1 GB de memorie RAM și 8 sau 16 GB de stocare internă. Spre deosebire de noul Moto X, fratele mai mic are și slot microSD. Camere de 8 și de 2 megapixeli, un acumulator de 2070 mAh și un Android 4.4.4 (cu promisiuni de Android L) se ascund timide în spatele unui display IPS de 5 inchi și 720p, încadrat de două difuzoare stereo, pe stilul HTC. Există deșa și accesorii dedicate, cel mai de seamă fiind cover-ul oficial într-o gamă extrem de generoasă de culori.

Din punctul de vedere comercial, telefonul este deja disponibil în țări precum Franța, Spania sau Germnania, ca să le amintim doar pe cele mai apropiate de noi. Nu știu unde, că am încercat să dau de el prin online, pentru niște prețuri mai europene, dar fără succes.

La fel ca și Moto X cel nou și moto G este ridicat suspect de tare în slăvi de o parte a presei din online. Ăia care au deja și review-uri. Nu îi căutați pe ăștia în sursele noastre, că nu-i gășiți.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep