HomeFeaturedFocusHTC M7 (One) aparut in alte poze detaliate

HTC M7 (One) aparut in alte poze detaliate

htc-one

Cu doar câteva ore înainte de lansarea de astă seară pe net apar alte leak-uri cu poze de presă ale HTC M7. Pe lângă ceea ce ştiam deja: carcasă metalică, display edge-to-edge, culoare albă

şi gri/negru avem ocazia să vedem într-0 poză de calitate şi cum arată partea din spate a lui M7. Acum putem vedea că telefonul seamănă destul de mult cu cel folosit de Peter Chou la finalul anului trecut în evenimentul intern HTC. Brand-ul beats e în continuare acolo.

Arată destul de bine şi ne face să aşteptăm cu interes anunţul din seara asta. Poate fi momentul în care compania taiwaneză va reveni în top-ul producătorilor de Android sau va ieşi de pe piaţă …

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. @Ionut, nu mai puteam astepta si nici nu imi pare rau. ONe X+ e un telefon excelent. 🙂 Oricum, stii si tu, ca orice gadget ti-ai cumpara, peste cateva luni el devine din top of the line, second best. 🙂 Asta e, ne-am obisnuit.

  2. Din ce am vazut, arata excelent. Sunt interesante difuzoarele cu Beats si softul pentru foto/ video. In plus, din cate am inteles din martie ajunge si in Romania. Ceea ce Nokia nu a reusit nici pana acum cu Lumia 920.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep