HomeFeaturedFocusNu e cazul să vă luați acum Xbox. Microsoft anunță ceva nou...

Nu e cazul să vă luați acum Xbox. Microsoft anunță ceva nou în curând

image

Despre următoarea versiune a consolei Xbox, identificată până acum drept Xbox 720, s-au scris destul de multe lucruri, foarte puține certitudini totuși. Știm însă că e momentul ca Microsoft să anunțe ceva nou, inițial fiind vorba despre un eveniment în luna aprilie. Se pare că s-a schimbat schimbarea și e programat ceva pentru luna Mai, pentru data de 21.

Zvonurile bazate pe surse apropiate Microsoft spun că pe 21 mai se vor da primele detalii oficiale despre Xbox 720, platforma cu numele de cod Durango și planurile Microsoft din zona de gaming pentru 2013.

Nu cred că va mira pe nimeni dacă Microsoft va arăta următoarea versiune de Xbox într-o strânsă corelație cu Windows 8, Windows RT și Windows Phone 8, plus un Kinect îmbunățit și o structură hardware adusă la nivelul de perfomanță cerut de 2013.

Cu alte cuvinte, dacă aveați în vedere achiziția unei console Xbox 360, poate ar fi mai bine să vă mai gândiți dacă merită să dați acum banii pe ea, pentru ca peste șase luni să devină învechită.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Stefan
    Depinde cat de agresiva va fi campania de promovare a noii console. Ca daca Microsoft vrea sa vanda mult si repede, poate ca va face presiuni catre dezvoltatori sa nu mai mearga si pe Xbox 360.

  2. E posibil să ruleze în paralel o perioadă jocurile atât pentru 720 cât și pentru 360.
    Poți pierde mulți clienți dacă faci jocurile doar pentru un dispozitiv.
    La fel cum a fost cu variantele de windows. Au rulat o perioadă atât pe WIN 7 cât și XP.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep