HomeFeaturedFocusPandativul Miragii pune in valoare tehnologia wearable in contextul sexului frumos

Pandativul Miragii pune in valoare tehnologia wearable in contextul sexului frumos

smart_necklace002

Până acum ne-am obișnuit că toate produsele interesante din zona wearable să fie create și folosite aproape în exclusivitate de bărbați. Din când în când mai vedem și proiecte care sunt destinate exclusiv femeilor, unul dintre ele este Miragii: un pandativ capabil să proiecteze mesaje în palmă și care are și căști pentru apeluri video și/sau muzică.

Miragii e clar un produs din zona fashion, creat pentru femeile ce vor să se înconjoare de tehnologie într-un mod elegant. O bijuterie dotată cu un proiector prin care se pot proiecta (în palmă sau oriunde se dorește) informații despre apeluri, mesaje etc. Prin intermediul gesturilor se pot controla câteva acțiuni automate realizate de acest dispozitiv inteligent.

E clar un alt mod de a privi ideea de wearable. Miragii, creat de un startup cu același nume a fost deja prezentat în ianuarie la CES 2015. Proiectul va fi lansat dacă va strânge 75000 USD pe Kickstarter. Din păcate în acest moment are doar 3 susținători și un buget de 659 USD

image

Prețurile pentru acest pandativ sunt așa: 139 USD pentru varianta fără proiector sau 299 USD pentru cea cu proiector. Cu 19 zile înainte de finalizarea proiectului, Miragii nu pare să fie chiar așa de interesant și pentru publicul larg, dispus să plătească.

smart_necklace004

via Miragii

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep