HomeFeaturedFocusInfinix debutează oficial pe piața din România

Infinix debutează oficial pe piața din România

Infinix

Infinix Mobility face parte din grupul Transsion, alături de iTel și Tecno. Un grup cu o evoluție accelerată pe piața globală de smartphone, acolo unde a reușit să intre în top 5 în 2023. Un top realizat în funcție de numărul de unități vândute de fiecare producător. Din acest portofoliu, Infinix este brandul cu cele mai atractive apariții, dar și cu o disponibilitate mai amplă. Așa că, după intrarea oficială în Europa, debutul pe piața locală începuse să fie doar o chestiune de timp.

Telefoanele companiei sunt grupate în patru familii: Zero, Note, Hot și Smart. Acestea încearcă să acopere cât mai multe segmente de buget și implicit cât mai multe zone de performanțe.

În România Infinix debutează cu cinci telefoane. Infinix Smart 8 are un preț de 449 lei. Modelul Infinix Hot 40i vine în două configurații de memorii. Cea cu 4 GB de RAM și 128 GB memorie internă costă 599 lei. Cea cu 8 GB de RAM și stocare de 256 GB vine cu un preț de 749 lei.

Următorul model este Hot 40 Pro, cu un preț de vânzare de 999 lei. Infinix Note 40 are un preț de vânzare de 1199 lei. Am lăsat la final modelul cel mai atractiv ca și specificații tehnice și implicit cel mai scump. Este vorba despre Infinix Note 40 Pro, cu un preț de vânzare de 1499 lei.

Așa cum se poate vedea, avem terminale pe mai multe paliere de preț, dar care se opresc fără să ajungă în zona de high-end. Sper să avem ocazia să testăm în viitorul apropiat măcar o parte din aceste apariții, pentru a confirma faptul că raportul preț/performanțe este unul suficient de atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep