HomeFeaturedFocusLumia 550, smartphone de buget

Lumia 550, smartphone de buget

Pe lângă modelele flagship Lumia 950 şi Lumia 950 XL (cu ecrane de 5,2 inchi şi respectiv de 5,7 inchi), Microsoft a prezentat, după obiceiul din ultima vreme şi o versiune low-budget, una grijulie foc cu buzunarele fanilor de Windows 10 Mobile. Şi unde se putea încadra mai bine un astfel de telefon, care să aducă sistemul de operare în faţa utilizatorului cu un efort financiar cât mai mic, dacă nu în seria 5. Noul Microsoft Lumia 550 va costa doar 139 de dolari. E drept, preţ valabil pentru Statele Unite.

Ce oferă Microsoft pentru aceşti bani? Păi vorbim despre un ecran de 4,7 inchi şi rezoluţie 720 x 1280 pixeli, lucru care duce densitatea ecranului la 314 ppi, un chipset Qualcom Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, un cuplu de camere foto de 5 şi de 2 megapixeli şi un acumulator de 2100 mAh. Nu este mult, mai ales dacă nu suntem tentaţi să facem comparaţie cu anumite terminale Android ieftine, ale unor producători chinezi.

Telefonul, care este programat să ajungă în magazine undeva în luna Decembrie, este un exemplu grăitor pentru activitatea Microsoft din ultima perioadă, aceea de a încerca să impună sistemul de operare prin preţul mic al terminalelor propuse. Aici am ceva semne de întrebare legate de şansele de izbândă ale lui Lumia 550, dar timpul va fi cel care ne va oferi răspunsuri mai clare.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep