HomeFeaturedFocusPrimele preturi pentru LG V10

Primele preturi pentru LG V10

Ineditul smartphone cu două ecrane frontale, despre care nu se știau detalii de ordin financiar în momentul anunțului oficial, a fost deja pus în vânzare în țara natală. Ocazie cu care a ieșit la iveală și un prim preț pentru acest adevărat flagship. În Coreea de Sud terminalul poate fi achiziționat contra unui preț deloc mic, de aproximativ 680 dolari. Pe durata lunii octombrie, cei care achiziționează acest telefon vor primi cadou o husă Quick Cover.

Cum disponibilitatea anunțată de LG este una globală, este interesant de urmărit ce transformări va suferi acest preț pentru Statele Unite (acolo unde este așteptat în viitorul apropiat) și pentru Europa. Din păcate pentru noi, global nu înseamnă obligatoriu România, planurile LG legate de piața de la noi fiind deocamdată inexistente. Este păcat, avem de-a face cu un terminal atractiv, atât prin inedit-ul adus în peisaj cu acest al doilea ecran, cât și prin specificațiile tehnice.

Dacă LG nu îl va aduce oficial în România, nu înseamnă obligatoriu că telefonul nu va ajunge pe aici, dar asta este o altă poveste. La fel va fi, probabil, prețul la care LG V10 se va găsi pe aici.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep