HomeFeaturedFocusO analiza preliminara Surface Pro 3 vs Surface Pro 4

O analiza preliminara Surface Pro 3 vs Surface Pro 4

surface-pro-4-early-impressions-4

Vă recomand să citiți analiza făcută de Cosmin între tabletele hibrid Surface Pro 3 și Surface Pro 4. Chiar dacă ele par să fie identice și la nivel de construcție și la nivel de specificații tehnice veți vedea că există diferențe între ele, chiar semnificative în anumite cazuri. De exemplu Surface Pro 4 e mai rapid și mai silențios, are display mai bun, fără nicio discuție.

Cu toate astea un actual posesor de Surface Pro 3 nu are prea multe motive să facă un upgrade, mai ințeleaptă ar fi decizia de a cumpăra noua tastatură și noul Pen.

Mie mi-a plăcut asta:

Dacă dețineți în prezent un Surface Pro 3, pentru sarcini de birou, cât și pentru călătorii de afaceri, acesta este în continuare un device foarte bun, iar un upgrade la Surface Pro 4 este recomandabil în acest caz mai mult dacă dispuneți de ceva bani în plus sau dacă doriți neapărat să aveți tehnologia cea mai nouă. Același lucru este valabil și pentru micile task-uri de acasă.

Dar nu vă mai răpesc din plăcere așa că vă invit să citiți voi tot materialul de pe wfl.ro și să trageți singuri concluziile.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Din punct de vedere al vitezei si functionalitatii, se merita trecerea de la un Surface Pro 2 la un Surface Pro 4. Configuratia actuala de Surface Pro 2 are un i5, 128 GB SSD si 4 GB Ram.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep