HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Huawei Honor Note 8

Cateva detalii despre Huawei Honor Note 8

huawei honor note 8

Viitorul phablet pe care îl pregătesc cei de la Huawei și despre care gurile rele spun că este răspunsul producătorului chinez la Xiaomi Mi Max, a efectuat o vizită la TENAA, pentru certificarea necesară vânzării pe piața din China. Ăsta este un semn clar că anunțul oficial nu este departe (de fapt, unele voci spun că evenimentul Huawei din 1 august este dedicat tocmai acestui anunț), dar este și prilej clar pentru ca majoritatea specificațiilor tehnice ale acestui terminal să iasă la iveală. Și cum nu puteam rata această ocazie, iată-ne cu detalii de natură tehnică despre Honor Note 8.

O combiunație de display de 6,6 inchi și rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), chipset Kirin 955 cu procesor octa-core de până la 2,5 GHz și memorie RAM de 4 GB ne arată că intențiile Huawei cu acest phablet sunt destul de ambițioase. Și nici capacitatea de stocare internă de 64 GB, camera foto principală de 13 megapixeli, camera frontală de 8 megapixeli, acumulatorul de 4400 mAh, Android-ul 6.0 Marshmallow, senzorul pentru citirea amprentei digitale sau connector-ul USB Type-C nu par a face concesii. Iar prețul de aproximativ 340 dolari, chiar și valabil pentru China, arată excelent pentru amatorii de ecrane mari.

Mai mult, se pare că va exista și o variantă ceva mai ieftină, cu doar 3 GB de memorie RAM și stocare internă de 32 GB, care va costa aproximativ 300 dolari. Așa că alegerea va fi și mai dificilă pentru fanii phablet-urilor.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep