HomeUncategorizedXiaomi Mi Max prezentat oficial

Xiaomi Mi Max prezentat oficial

xiaomi mi max

Phablet-ul pe care l-am văzut destul de expus în informații neoficiale a fost prezentat oficial de către producătorul chinez și, în ciuda frecvenței ridicate cu care a tot leak-uit, a reușit să rezerve câteva surprize în momentul anunțului oficial. Prima ar fi dată de faptul că display-ul de 6,44 inchi și rezoluție full HD este acompaniat de un acumulator pe măsură, de 4850 mAh. Chiar dacă asta face telefonul cam greu, le va oferi utilizatorilor garanția unei autonomii peste medie.

Din punct de vedere tehnic peisajul este completat de o cameră foto principală de 16 megapixeli, de una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un slot hibrid dual-SIM/microSD, un Android 6.0 Marshmallow cu MIUI 8 peste, o gamă de culori compusă din Silver, Light Grey și Gold, precum și un senzor pentru citirea amprentei digitale amplasat pe spatele terminalului.

Surprizele apar în momentul în care se despart mai multe versiuni, în funcție de memorii și de chipset. Cea mai puternică are 4 GB de RAM, stocare de 128 GB și un chipset Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core. Această versiune va costa aproximativ 300 dolari. A doua variantă scade memoria RAM la 3 GB, stocarea internă la 64 GB și prețul la aproximativ 260 dolari. Cea mai ieftină dintre versiuni trece la un chipset Qualcomm Snapdragon 650, cu procesor hexa-core (practic îi lipsesc două nuclee Cortex-A72), păstrează memoria RAM de 3 GB, dar coboară stocarea internă la 32 GB. Prețul se ajustează și el la 230 dolari.

Toate cele trei variante vor fi puse în vânzare pe 17 mai, în primă fază în China.

via Engadget

6 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep