HomeFeaturedFocusO idee faină: trimiți un buchet de flori prin SMS

O idee faină: trimiți un buchet de flori prin SMS

Prima florarie digitala de la metrou din Romania_02

Un proiect nou lansat de Vodafone sub numele de florariagiditala.ro facilitează trimiterea rapidă a unui buchet de flori printr-un simplu SMS cu plata inclusă pe factură pentru cei ce au abonament sau cu scăderea creditului în cazul celor ce au cartele prepay.

Floraria de la metrou are în portofoliu zece buchete de flori cu prețuri începând de la 10 eur și până la 19 EUR, cu aranjamente interesante. Câteva pot fi văzute mai jos:

image

Florăria digitală este disponibilă în stația de metrou Piața Victoriei (M2) până la 30 noiembrie 2012 sau direct pe site/ul www.florariadigitala.ro.

“Am pornit de la ideea ca, printre cei care urca si coboara grabiti intre statii, exista si oameni care se gandesc la cei dragi. Oameni care adora surprizele, dar parca si mai mult adora sa faca surprize celorlalti si nu au nevoie de un motiv special pentru asta. Pentru cei care daruiesc flori cu orice ocazie, Vodafone lanseaza Floraria Digitala Vodafone – www.florariadigitala.ro. Pana la 30 noiembrie 2012, floraria digitala Vodafone va fi disponibila publicului si intr-un spatiu inedit, la statia de metrou Piata Victoriei (M2), fiind astfel prima florarie digitala de la metrou din Romania

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep