HomeFeaturedFocusPleaca doi oameni cheie din conducerea HTC

Pleaca doi oameni cheie din conducerea HTC

Chiar dacă a revenit în zona de profit, e drept, pentru prima oară după ceva timp, grație în mare măsură lui HTC M8, lucrurile sunt departe de a se fi liniștit în HTC. Astfel că, deși aș fi crezut că odată cu pasul în spate făcut de Peter Chou de la șefia firmei, exodul de personal va înceta, iată că alte două figuri destul de importante în organigrama companiei vor părăsi corabia. Este vorba despre Fred Liu, President of Engineering and Operations și Ben Ho, Chief Marketing Officer.

De această dată însă, vorbim despre plecări care, se pare, au fost dictate de către companie mai degrabă decât de propria voință a celor doi. Motiv pentru care gurile rele spun că lui Ben Ho i s-a imputat campania de imagine a HTC care l-a avut în centru pe Robert Downey Jr. și care nu sa regăsit și în vânzări la un nivel pe măsura așteptărilor. Cu toate acestea, Ho rămâne în funcție până la sfârșitul anului. Plecarea oficială a lui Fred Liu vine sub forma unei pensionări bine-meritate după o perioadă de 16 ani petrecuți în companie.

Se pare că o confirmare oficială a celor două plecări a fost evitată cu măiestrie de către purtătorii de cuvânt ai taiwanezilor, care au vorbit multă fără să spună însă mai nimic:

“HTC’s dedication to innovation drives us to pursue our goals. We are taking the necessary steps to create a resurgence of the HTC brand. As a company, we will continue to push forward, making the hard decisions needed to continue growing as a global presence. We are confident that the business steps we have taken, and continue to take, are the right ones to lead to a strong resurgence of the HTC brand. HTC continues to invest in talent and recruitment as part of our broader human resources strategy to ensure the continued strength of our company’s organizational structure.”

via Bloomberg

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep