HomeFeaturedFocus4 milioane de upgrade-uri Windows 8 in 4 zile

4 milioane de upgrade-uri Windows 8 in 4 zile

image

Steve Ballmer a declarat că de la anunțul lansării Windows 8 de săptămâna trecută, Microsoft a înregistrat 4 milioane de utilizatori de Windows care au cumpărat upgrade-ul. Mesajul a fost transmis în keynote-ul primei zile a conferinței pentru dezvoltatori, BUILD, ce se desfășoară în Redmond.

Cifra pare mare la prima vedere. Dacă o comparăm cu lansarea de OSX Lion, ce a reușit 3 milioane de upgrade-uri tot în patru zile, dar cu o bază de utilizatori mult mai redusă, adopția noului Windows 8 de către utilizatori nu mai e chiar așa de optimistă. Mai e mult și bine până când Windows 8 va poposi pe PC-urile celor 700 de milioane de utilizatori actuali și potențiali de Windows 8.

Chiar așa, ați instalat Windows 8? Cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

8 COMENTARII

  1. Eu am trecut si pe MacBook Air si pe un Acer Aspire. Merge clar mai repede. E drept, nu prea folosesc aplicatiile Metro in afara Mail si Poze. Imi place integrarea de contacte cu Facebook, LinkedIn si Twitter.

  2. @Ioane N-am instalat decat o versiune beta, de vazut instalat am vazut ieri.
    Concluzie:
    1. Se misca bine (un Toshiba Satellite…nu’s ce model)
    2. O parte din operatii simple sunt mai usor de facut
    3. Ii o varza totala daca incerci si altceva decat ce-i un windows by default.
    4. ii bizar modul in care se interactioneaza.
    5. Iti da senzatia ca-ti vinde un Logan la pret de rols

  3. Testat in magazin. Nu sunt impresionat, din contra. De ce as folosi ceva care pare cel putin inutil cind am ceva ce functioneaza perfect (W7), si sa mai si platesc bani. Pare un produs pentru persoane dependente de retele sociale si pierdut timp online, nimic serios. Plus e urit si greu de folosit, cel putin pe laptop.

  4. Nu, nici nu intenționez. Testat în magazin, prefer W7. Oricum de ce aș înlocui ceva ce funcționează perfect cu ceva care pare foarte departe de nevoile mele. Este o jucărie nereușită pentru puștani dependenți de rețele sociale, de online.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep