HomeWindows Phone 8: filmele și muzica se transferă prin copiere directă via...

Windows Phone 8: filmele și muzica se transferă prin copiere directă via MTP

image

O funcție extrem de utilă ce a ajuns pe noul Windows Phone 8 este cea de identificare drept aparat MTP pentru orice smartphone Windows Phone 8. Așa se permite transferul rapid de materiale multimedia de pe PC pe smartphone și invers fără să fie nevoie de instalare de drivere speciale sau aplicații dedicate.

Legi la PC smartphone-ul cu Windows Phone 8 printr-un cablu USB, selectezi fișierele de care ai nevoie și le copiezi. Exact ca pe Android! Smile. Observați în poza de mai sus că pe aparat am copiat MP3-uri și nu WMA-uri cum probabil vă așteptați.

Asta înseamnă că spre deosebire de smartphone-urile din seria Windows Phone 7.5, pe cele cu Windows Phone 8 nu mai trebuie să existe o instalare de Zune în vederea transferului de fișiere audio/video.

Astăzi am testat integrarea pe Windows XP și Windows 8, precum și pe Mac OS. Merge instant, fără să fie nevoie de driver-e suplimentare.

Mă gândesc că o să ajute să transferați mai ușor fișiere pe Windows Phone. Că tot mă întreabă lumea cât se poate de des: ”cum transfer fișiere de pe și pe Windows Phone?”. Și invers, de pe Windows Phone 8 pe PC funcționează la fel de bine Open-mouthed smile.

image

Am lăsat la urmă ce e cel mai fain: se pot copia filme în format Mpeg 4 direct pe Windows Phone 8, pentru ca apoi să fie redate de player-ul standard!

wp_ss_20121030_0008

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

11 COMENTARII

  1. am un telefon nokia lumia 535 si nu stiu cum pe windows phone sa ascult muzica pe foldere doar toata muzica eu de exemplu am muzica pe foldere unu manele unul cu straina unul cu cele noi si nu stiu cum sa fac sa ascult muzica dintrun folder

  2. @adelina
    Ai mai multe modalitati. Prima ar fi sa copiezi respectivul MP3 în memoria internă a aparatului, fie direct, fie prin sincronizare cu Zune. Apoi te duci în meniul Settings,click e Ringtones+sounds și Ringtones. Ar trebui să găsești acolo melodia copiată.

  3. Despre ce integrare cu xp-ul vorbesti?? Am 8x-ul de la HTC si nu reusesc cu explorer-ul din xp sa pun muzica pe telefon!!! Telefonul mi-l arata ca si camera foto, nu stiu ce naiba sa fac dar parca mai usor era cu zune! Sa instalez w7 pe pc doar pt. asta???

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep