HomeFeaturedFocusGoogle aduce un concurent pentru Siri pe iOS

Google aduce un concurent pentru Siri pe iOS

photo (2)

În sfârșit a ajuns în App Store aplicația Google Search cu control vocal și opțiuni de text to speech. Facilitatea este prezentă deja în Android Jelly Bean, adică o variantă de interacțiune vocală cu motorul de căutare, similară într-o oarecare măsură cu Siri, a ajuns acum în App Store sub forma unei aplicații dedicate.

photo (3)

Pentru limba engleză, Google Search oferă capabilități de sintetizare vocală a rezultatelor căutării și trimitere către serviciul Google a unor comenzi fără să mai fie nevoie de interacțiunea touch. Ceea ce veți vedea încă de la început este că serviciul e extrem de rapid, rezultatele venind aproape imediat ce s-a terminat de dictat termenii de căutare.

Reamintesc că Google Voice Search are și suport pentru limba română, care funcționează chiar foarte bine. Mult peste ceea ce vă așteptați să primiți, ținând cont că aplicațiile care să folosească limba română pentru recunoaștere vocală la un nivel de calitate acceptabil pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

photo (1)

Noul Google Search pentru iOS funcționează doar pe versiunile mai noi de 4.2.

photo (4)In

Descărcați Google Search pentru iOS din App Store. Și înainte să faceți asta, vedeți în acțiune noua aplicație:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Zsolt
    Nu e treaba lui Google asta, ti s-a spus de atatea ori :). Ei ofera suportul dorit operatorilor 😀

    care in loc sa iti dea tie un upgrade de Android mai bine iti vand un telefon nou, nu foarte diferit de cel vechi, dar care are Androidul dorit :).

  2. Sincer, as prefera ca in loc de tampeniile astea gen Siri, Google s-ar ingriji ca producatorii de telefoane sa permita upgrade-uri la noile variante ale Androidului si pe telefoanele mai vechi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep