HomeFeaturedFocusDe la ora 19 fac un nou webcast despre Windows 8

De la ora 19 fac un nou webcast despre Windows 8

image

Pe 25 octombrie, în avanpremiera lansării oficiale a noii versiuni de Windows o să avem un nou webcast împreună cu Cosmin Tătaru și Tudor Damian. Se întâmplă în continuarea celui de săptămâna trecută și vom atinge printre altele și:

  • ”Mictropolis”
  • Windows 8 – General Availability (GA) – ce este GA + fazele dezvoltării unui sistem de operare Microsoft
  • Cum stăm în zona Server ?
  • Hardware disponibil pentru Windows 8
  • Prețuri pentru hardware
  • Aplicația Metro a săptămânii : Skype RT
  • Bonus : aplicația Google Search – de asemenea prezenta in Windows Store !

Moderator : Cosmin Tătaru

Invitați : Ionuț Bălan (mobzine.ro), Tudor Damian (itspark.ro)

Dacă aveți întrebări sau subiecte ce vreți să fie discutate, puteți să ne transmiteți mesajele începând de acum. Vom fi online și pe Twitter în timpul emisiunii.

Vă așteptăm!

Citeşte mai mult: Webcast Windows fără limite – episodul 35 – 25.10.2012 http://www.windowsfaralimite.ro/podcast/webcast-windows-fara-limite-episodul-35-25-10-2012/#ixzz2AFL7N28b

Ne vedeți aici:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Tinand cont ca win8 are foarte multe functii pt device-urile cu touchscreen credeti ca in viitor vor fi disponibile si laptop-uri cu ecran touch? Poate ca un laptop cu touch nu are sens insa de ce trebui ca un un user obisnuit sa plateasca pt acele functij daca el nu le va folosi niciodata?

  2. La ce bun Windows 8 cand multi nu au trecut inca nici pe Windows 7? Metro e urat si butonul Start lipseste. De ce dai bani pe un alt Windows?

  3. da, avem
    va rog sa va ganditi pana maine si sa atingeti urmatorul subiect:
    ms vrea sa faca acum marea schimbare cu w8, metro & shit. dar hai sa ne gandim la caruta de utilizatori windows sub nivelul mediu, spre exemplu la toate madamele de prin birouri care abia au invatat si ele sa foloseasca windowsul asa cum il stia toata lumea, trecute de 50 de ani, care abia stiu sa salveze un fisier si eventual sa-l importe intr-o cretinitate de aplicatie a ministerului de finante etcetera etcetera, cred ca ati prins ideea.
    si ma gandesc ca nu or fi numa birocratele noastre in aceasta situatie. cum s-a gandit nea ballmer sa rezolve marea schimbare cu acesti oameni? exista programe de training de care ati auzit? sau doar li se rupe?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep