HomeFeaturedFocusO editură din România produce conținut american pentru Finlanda: ePublio

O editură din România produce conținut american pentru Finlanda: ePublio

image

Am plăcerea să anunț că ePublio, o editură digitală din România, fondată de câțiva prieteni și foști colegi de la CHIP a lansat o carte pentru iPad, sustinuta de Finnish Board of Tourism (visitfinland.com si visithelsinki.com). Versiunea electronică a cărții “Storybook Helsinki and Beyond” a fost lansată joi la Helsinki.

image

Cartea este scrisă de Cody Oreck Douglas, soția ambasadorului Statelor Unite în Finlanda, în colaborare cu Octavian Bâlea, un talentat fotograf și designer român. “Storybook Helsinki and Beyond” (o lucrare spectaculoasă concentrată pe stilul romantic finlandez, oferă o perspectivă inedită asupra stilului Jugend abordat prin prisma mitologiei Kalevala) se găsește în format digital interactiv în magazinul Apple.

Mai multe informații despre carte, autori și variantele puse la dispoziția cititorilor pot fi găsite pe site-ul dedicat cărții: www.storybookhelsinki.com

Felicitări Cristina & team.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Mulțumim, Ionuț! Și noi suntem foarte încântați de acest proiect. Poate în vacanța de iarnă îți faci timp pentru a “răsfoi” cartea noastră. 🙂

    @Rosu, cartea este disponibilă momentan ca e-book în Apple iBookstore (https://itunes.apple.com/ro/book/storybook-helsinki-beyond/id574520846?mt=11) și sper ca până la finalul lunii decembrie să fie disponibilă și ca aplicație în Amazon Appstore for Android & Google Play Store.

    @TheTrooper, mulțumim! 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep