HomeFeaturedFocusWindows Phone 8 posibil să ruleze pe HTC HD2

Windows Phone 8 posibil să ruleze pe HTC HD2

image

HTC HD2 rămâne unul dintre cele mai bune telefoane făcute vreodată de către taiwanezi în sensul că hardware-ul din interior este atât de ”comun” încât permite comunității de entuziaști să porteze mai toate sistemele de operare mobile.

Fără prea multe informații detaliate, doar niște poze destul de slabe din punct de vedere calitativ, membrii Dark Forces Team, specializați pe platforma HD2 anunță că au o soluție prin care rulează Windows Phone 8 pe HD2. Vestea e bună pentru comunitatea de entuziaști nu neapărat din prisma faptului că Windows Phone 8 poate rula pe HTC HD2 ci mai degrabă pentru că POATE rula pe alt hardware decât cel oficial.

Sunt deschise oportunitățile să vedem build-uri neoficiale de Windows Phone 8 și pe actuala generație de Windows Phone 7.5, cu sau fără voia Microsoft, dar cu implicarea masivă a comunității de dezvoltatori.

Trebuie să așeptăm și să vedem. Orice mecanism de securitate (chiar și cel impus de Microsoft în cazul Windows Phone 8) poate fi ocolit cu destul timp, persevernță, cunoștințe și … noroc.

via wpcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep