HomeFeaturedFocusAplicație MyVodafone pentru iPad

Aplicație MyVodafone pentru iPad

bip

Vodafone a lansat o nouă versiune a aplicației MyVodafone, optimizată pentru iPad și cu câteva funcționalități în plus în zona serviciilor de reîncărcare online, prin intermediul paginii web dedicate acestei funcții.

Atenția pe care Vodafone o acordă acestei aplicații este consecința firească a bunei primiri de care s-a bucurat în rândul clienților încă de la momentul lansării. În prezent, există peste 80.000 de descărcări ale acesteia în Google Play și App Store și prin acest update cei de la Vodafone speră să mențină treaz interesul utilizatorilor pentru aplicație. Prin MyVodafone, abonații pot afla costurile și consumumul de voce și date, valoarea ultimei facturi sau locația magazinelor Vodafone din țară.

Oficialii Vodafone România au declarat că și versiunea pentru mobil a site-ului va primi un update în următoarea perioadă, în încercarea de a convinge câți mai mulți abonați să îl folosească. Aceste eforturi, chiar dacă indirect sunt rezultatul competiției destul de ascuțite pe piața operatorilor de telefonie mobilă din România, sunt binevenite, pentru simplu fapt că le facilitează abonaților accesul la anumite servicii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep