HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un GPS din doua clickuri!

CONCURS: Castiga un GPS din doua clickuri!

Dacă tot se apropie cu pași repezi perioada sarbatorilor, ne-am gândit să încercăm să vă facem și noi un cadou.

Astfel că vă oferim șansa de a câștiga un GPS Smailo HDx cu serviciul TraficOK inclus. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați două like-uri (add-uri) pe paginile Facebook Mobzine Romania și Smailo Gps în perioada 18 Decembrie 2012 – 17 Ianuarie 2013.

E drept că pe lângă cele două clickuri stipulate mai sus, e nevoie și de câteva taste, dar credeți-ne, efortul merită cu prisosință. Fericitul câștigător va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat pe www.mobzine.ro până cel târziu 20 Ianuarie 2013.

UPDATE: Concursul a luat sfârșit. Câștigătorul a fost anunțat aici.

Vă mulțumim încă o dată pentru participare.

144 COMENTARII

  1. Like! Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

  2. LIKE la pagina Mobzine Romania,si ADD la pagina Smailo! Sa vina premiul , am cateva zile de c.o. in ianuarie si sigur imi va fi de folos gps-ul. Sarbatori cu bine si LA MULTI ANI 2013 !

  3. LIKE la pagina Mobzine Romania,si ADD la pagina Smailo! Sa vina premiul , am cateva zile de c.o. in ianuarie si sigur imi va fi de folos gps-ul. Sarbatori cu bine si LA MULTI ANI 2013 !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep