HomeFeaturedFocusTableta Nokia cu Windows RT se apropie

Tableta Nokia cu Windows RT se apropie

nokiatab

Cei de la Nokia fac ce fac și au câte o tresărire de orgoliu, prin care încearcă să arate că fac eforturi să rămână competitivi pe piața de smartphone-uri și nu numai. Dacă reușesc sau nu să transmită acest mesaj, este o chestiune care merită discutată, dar nu acum. Acum ne vom concentra puțin atenția în zona tabletelor pentru că mult anunțata tabletă a celor de la Nokia, începe să se tranforme din fantasmă în realitate.

Este vorba despre o tabletă de 10 inchi, care rulează Windows RT. Tocmai din cauza platformei și din cauza relației care leagă mai nou Nokia de Microsoft, detaliile lansării au fost calculate atent, pentru a nu interfera în mod vădit cu cele ale tabletei Surface. Astfel că mult așteptata lansare se pare că se va petrece la Mobile World Congress. Detaliile tehnice scăpate presei au fost atent drămuite, dar există diferite alte speculații care plasează un prim lot undeva în jurul cifrei de 200.000 de bucăți, sau care spun că va exista o strânsă colaborare cu operatorul AT&T.

Cum zvonurile nu sunt întotdeauna confirmate, deocamdată nu ne rămâne decât să așteptăm. Pe de-o parte mai multe detalii, mai ales de ordin tehnic, care să ne lumineze puțin cam ce fel de public target-ează această tabletă. Pe de altă parte, să așteptăm lansarea acestui device, care poate să confere un plus de dinamică în zona aceasta a tabletelor care rulează Windows. Pentru că este nevoie de un plus de dinamică în acest sector.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep