HomeFeaturedFocusCam așa o să cărăm gadget-urile în viitor?–Nexiom Smart Charging Bag

Cam așa o să cărăm gadget-urile în viitor?–Nexiom Smart Charging Bag

image

Unul dintre puținele produse ce mi-au atras atenția la CES 2013 a fost un rucsac pentru laptop cu acumulatori încorporați. Se numește AMPT Smart Bag și e vândut de către compania Nexiom.

În esență este un rucsac obișnuit, dotat cu un acumulator și multe cabluri/compartimente în care să fie plasate gadget-urile pe care le cărăm după noi în mod obișnuit.

image

Adică laptop, tabletă, smartphone. Destul de puține informații sunt oferite chiar și pe site-ul oficial, cred însă că un laptop de 13 inci încape fără probleme în rucsac.

image

Din câte am citit capacitatea acumulatorului montat în rucsac e suficient de mare pentru a permite încărcarea unui laptop de la 0 la 100%. Nu sunt date informații și despre durata în care se întâmplă acest lucru și dacă în rucsac se găsesc cabluri cu interschimbabili, de diferite formate și dimensiuni.

image

Conectarea smartphone-ului se face prin intermediul unui dongle magnetic în ideea că dacă ai în telefonul în rucsac și sună, să nu stai să desprinzi toate cablurile înainte de răspunde la apel.

imageimage

image

Acumulatorul este dotat cu un display pe care sunt afișate informații legate de timpii de încărcare.

image

Deocamdată produsul este neprețuit.

Mie mi se pare o soluție extrem de utilă pentru un om modern, ce cară permanent două sau trei gadget-uri după el. Văd o singură problemă: nu știu câți dintre posesorii de smartphone & tablete ar folosi așa ceva ca să își care în spate (adică nesupravegheate suficient de bine) prețioasele gadget-uri …

via core77

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep