HomeFeaturedFocusiFrogz Caliber Advantage, carcasa gamepad

iFrogz Caliber Advantage, carcasa gamepad

caliber-advantage

Pentru că am tot râs zilele acestea de multitudinea de carcase pentru smartphone-uri, care de care mai ciudate și mai inutile, care parcă au luat cu asalt CES-ul, mă opresc de această dată asupra uneia care, cel puțin la prima impresie, îmi lasă o senzație plăcută.

Este vorba despre iFrogz Caliber Advantage, o carcasă special desenată pentru utilizatorii de iPhone 5 și dedicată aproape exclusiv, prin funționalitățile sale, gaming-ului. Funcționează precum un gamepad și este interesant de reținut că se conectează via Bluetooth direct la aplicația care rulează, nu la telefon.

Tocmai de aceea jocurile au nevoie de modicări pentru a putea fi jucate folosind acest controller. Cei de la iFrogz au anunțat că au deja acorduri cu câteva case de jocuri, printre care și Epic Games, în ideea de a livra conținut compatibil cu Caliber Advantage și intenționează să se implice și mai puternic în partea de conținut modificat. Prețul estimat pentru un iFrogz Caliber Advantage se învârte în jurul cifrei de 70 USD și pare mult mai cinstit în comparație cu alte huse/carcase cu un rol mai mult decorativ care defilează pe la CES zilele acestea.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep