HomeFeaturedFocusLinksys intră în proprietatea Belkin

Linksys intră în proprietatea Belkin

linksys_belkin copy

Cisco a renunțat la divizia de rețelistică destinată zonei consumer Linksys în favoarea celor de la Belkin, inclusiv angajații și toate tehnologiile asociate brandului. Pentru moment Belkin a declarat că intenționează să păstreze brandul Linksys și va sprijini aceste produse. În martie 2013, când tranzacția va fi finalizată, Belkin va ajunge să dețină aproximativ 30% din piața din America de Nord.

Linksys este brandul sub care utilizatorii casnici și din zona soho au avut ocazia să intre în contact cu tehnologia Cisco din zona de rețea, ethernet și WiFi. Cisco, prin Linksys este un pionier în ceea ce privește conectivitatea WiFi la nivel mondial, router-ele marca Linksys fiind unele dintre cele mai performante și instrumentele preferate ale entuziaștilor ce își doresc să modifice firmware-ul standard în vederea obținerii unor funcționalități avansate.

“Achiziţia Linksys şi combinaţia de expertiză şi inovaţie ale Belkin şi Linksys ne vor ajuta să facem fată dinamicii de schimbare a tehnologiei. Respectăm moştenirea adusă de brandul Linksys şi vom investi în dezvoltarea gamei sale de produse. Împreună vom pune la dispoziţie o platformă puternică, simplă de utilizat, sigură şi fără-fir, pieţelor pe care le deservim.” a declarat Chet Pipkin, Belkin CEO.

Termenii financiari ai tranzacţiei nu vor fi dezvăluiţi. Se menționează doar că tranzacţia va fi finalizată în martie 2013.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep