HomeFeaturedFocusSmartphone la apă! Samsung Galaxy Xcover 2 își ține respirația și se...

Smartphone la apă! Samsung Galaxy Xcover 2 își ține respirația și se scufundă

Samsung tocmai a tras cortina de pe modelul Galaxy Xcover 2, care vrea să devină smartphone-ul preferat al oamenilor ultra-dinamici și sportivi, pentru care nu contează atât de mult parametrii tehnici ai aparatului pe care îl folosesc, cât rezistența sa la condițiile vitrege la care este supus de către stăpânul său.

xcover2

Tocmai pe această filosofie este clădit noul model. Și ne dăm seama de acest lucru încă din comunicatul de presă emis astăzi pe portalul Samsung Mobile Press, care pune accentul pe rezistența aparatului în condiții dure: praf, nisip, șocuri fizice amortizate de protecția de cauciuc care îl îmbracă, apă (rezistă până la 30 de minute la adâncimi de aproximativ un metru), dar și pe utililatea sa în astfel de condiții: camera poate realiza fotografii subacvatice pentru care se folosește butonul dedicat, lanterna încorporată poate lumina la nevoie, cureaua atașată îl pot lega de mână pentru a nu-l pierde. Ce mai, un adevărat companion pentru sportivi, fie ei profesioniști sau amatori.

GPS-ul este ajutat să detecteze sateliții mai ușor de tehnologia GLONASS, aplicația Cardio Trainer Pro este preinstalată, iar bateria de 1700 mAh este pregătită, cel puțin teoretic, să facă față tuturor solicitărilor, asigurând până la 570 de ore de funcționare.

Dacă ne uităm puțin și spre parametri tehnici, vedem un procesor dual-core de 1GHz, un ecran de 4 inchi cu o rezoluție de doar 480 x 800 pixeli, o cameră principală de 5 megapixeli, 4 GB memorie internă, care se pot extinde via microSD și 1 GB memorie RAM, precum și un Android Jelly Bean. Nimic impresionant, dar poate că tocmai acest lucru se va regăsi într-un preț accesibil.

Mai multe detalii legate de preț și o posibilă dată de lansare nu au fost făcute publice, dar se pare că odată cu apropierea Mobile World Congress lucrurile se vor limpezi. Oricum, un lucru este foarte clar: chiar și în condiții dure, un telefon trebuie să fie smart!

9 COMENTARII

  1. E un upgrade foarte reusit, aduce imbuatatiri la toate capitolele: are procesor dual core de 1 GHz fata de single core la 800 MHz, acumulator de 1700 mAh fata de 1500, camera principala cu senzor de 5 MP fata de 3.15 si camera frontala, ruleaza Jelly Bean, oana si designul este mai bun dupa parerea mea.

  2. Este marele lui avantaj, ca are o configuratie competitiva cu restul telefoanelor. Din pacate pentru Caterpillar B15, care arata mult mai bine, la capitolul configuratie sufera destul de mult.

  3. Mi se pare telefonul ideal pentru cascatii cam mine. Telefoanele mele cad de peste tot si ajung in ultimul hal. Sper sa intre cat mai repede si in magazinele de la noi. Am citit lucruri bune despre el pe site-urile de afara. Vad ca are si bateria si procesorul foarte bune

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep