HomeFeaturedFocusSony și-a anunțat Xperia Tablet Z, noua tabletă de 10.1 inchi

Sony și-a anunțat Xperia Tablet Z, noua tabletă de 10.1 inchi

sony-xperia-tablet-z

Care pare să realizeze un pas destul de important în față pentru direcția în care se îndreaptă produsele Sony din categoria smartphone/tabletă.

Supriza nu vine din partea designului, pe care japonezii se încăpățînează să îl păstreze în lina clasică și consacrată a gamei Xperia, ci din configurația destul de atractivă pe care o aliniază acest produs. Vorbim despre un procesor quad-core de la Qualcomm de 1.5 GHz, 2GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, un ecran de 10.1 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, o cameră de 8.1 megapixeli, LTE, NFC, sistem de operare Android Jelly Bean, posibilitate de extindere a memoriei prin microSD sau o baterie de 6000 de mAh, detalii tehnice care sună foarte bine.

Dacă nu reușesc să vă convingă, Sony Xperia Tablet Z vine cu niște dimensiuni care o plasează pe prima poziție în topul tabletelor, atât în ceea ce privește greutatea, cât și grosimea. Mai exact, 495 grame în greutate și 6.9 mm în grosime. Ca să rămânem cu gura căscată, ni se specifică via Engadget, că tableta este declarată waterproof și dustproof. Până la un review complet, ne rămâne să credem aceste specificații care fac din Xperia Tablet Z o opțiune de luat în seamă pentru cei de doresc să își achiziționeze o tabletă. Dar sunt și dispuși să mai aștepte puțin.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep