HomeFeaturedFocusUn necunoscut la graniţa dintre smartphone şi tabletă

Un necunoscut la graniţa dintre smartphone şi tabletă

pantech-vega-no6

Ne place sau nu, termenul de “phablet” pe care îl vedem tot mai des folosit pentru a defini telefoanele smart de dimensiunea unei tablete mici, pare să se impună în vocabularul celor care vorbesc despre subiecte din categoria tehnologiei de ultimă oră în materie de comunicaţii. Cu toate acestea, atât termenul în sine, cât şi obiectele pe care le desemnează au încă acea doză de ciudăţenie în ele, care ne face să le privim cu o curiozitate amestecată cu suspiciune.

Dacă subiectul discuţiei este şi un semi-anonim, acest sentiment este cu siguranţă amplificat. Pe mine m-a încercat prima dată atunci când v-am povestit despre Opo Find 5. Este momentul să mă cuprindă aceleaşi temeri, pentru că am să adunc în atenţia voastră un alt necunoscut notoriu, cel puţin pentru mine: Pantech Vega No. 6. Nu daţi cu pietre, până la materialul celor de la Engadget nu am stiut despre existenţa acestui producător coreean de telefoane. Care şi-a câştigat rapid simpatia mea, pentru că nu pare să ia lucrurile în glumă.

Pentru a argumenta, vă spun că Pantech Vega No. 6 pare să fie cel mai mare telefon cu rezoluţie 1080p de până acum. Cu un display IPS LCD de 5.9 inchi, un procesor Snapdragon S4 Pro, o cameră principală de 13 megapixeli şi una secundară de 2 megapixeli, o baterie pe măsură, de 3150 mAh şi rulând un Android 4.1, aparatul în cauză aliniază o configuraţie destul de competitivă, cel puţin la prima vedere. Dacă rămâne competitiv şi la politicile comerciale, are şanse să-şi atragă un număr frumos de simpatizanţi. Dar până la politicile comerciale, ar putea să dea puţin mai multă atenţie comunicării pe canale oficiale. Noi aşteptăm! 🙂

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep