HomeFeaturedFocusZTE Blade Z Max a fost prezentat oficial

ZTE Blade Z Max a fost prezentat oficial

 

Este vorba despre un phablet al producătorului chinez, construit în jurul unui display full HD (1920 x 1080 pixeli) de 6 inchi și care se remarcă și printr-un preț foarte competitiv, care cu siguranță îl va face atractiv în ochii pasionaților de ecrane mari. Prețul său este de 129 dolari, valabil pentru piața din Statele Unite, acolo unde va deveni disponibil într-o primă fază, undeva la sfârșitul acestei luni. Să vedem ce are de oferit Blade Z Max pentru acești bani.

Dincolo de ecranul full HD de 6 inchi, pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 435, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Pe spate găsim un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 8 megapixeli și vine cu câteva funcții software pentru autoportrete digitale reușite. Tot pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Acumulatorul are o capacitate de 4080 mAh, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, iar încărcarea se face prin USB Type-C.

via MetroPCS

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep