HomeFeaturedFocusCum targetăm vârstnicii cu un telefon

Cum targetăm vârstnicii cu un telefon

Doro_PhoneEasy_622

Dacă reușesc să înțeleg telefoanele pentru oameni sportivi și dinamici, sau pe cele rezistente la condiții vitrege, ba mai mult, pe cele din urmă le găsesc adresabile și celor care au copii de exemplu (motiv pentru care nu m-aș da în spate de la o schimbare), am o problemă cu alte targetări pe care le fac unii producători pentru aparatele lor. Și în acest grup intră telefoanele adresate persoanelor de vârsta a treia.

Cu toată această lipsă de înțelegere, producătorul pe care urmează să vi-l aduc în atenție este prezent cu stand la Barcelona. A fost vizitat de către cei de la Cnet și prin intermediul lor am aflat și eu că există. Este vorba despre Doro, o companie din Suedia, axată pe producția de telefoane adresate vârstnicilor, iar modelul cu care defilează zilele acestea la Mobile World Congress este PhoneEasy 622.

Nu o să intrăm în detalii de ordin tehnic, nu prea au multă importanță. Ideea este că un telefon basic, cu aspect de acum 8-10 ani, cu butoane mari și interfață prietenoasă, plus câteva caracteristici dedicate, cum ar fi un buton de panică ce apelează până la cinci numere predefinite, este dedicat seniorilor. Lamuriți-mă voi atunci, de ce este prezentat la Barcelona, la MWC? Sau de ce are Facebook?

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep