HomeMobileAndroidPentru pasionați: o baterie Energizer de 28000 mAh cu tot cu telefon...

Pentru pasionați: o baterie Energizer de 28000 mAh cu tot cu telefon P28K

La MWC 2024, Avenir Telecom a anunțat că va aduce pe piață un smartphone rugged cu o baterie de 28000 mAh, numit Hard Case P28K.
La MWC 2024, Avenir Telecom a anunțat că va aduce pe piață un smartphone rugged cu o baterie de 28000 mAh, numit Hard Case P28K.

Îi știți pe ăia care se plâng mereu că nu le ajunge bateria la telefon? Pentru ăștia compania Avenir Telecom a anunțat că în toamna lui 2024 va aduce pe piață un smartphone cu o baterie de 28000 mAh, denumit Hard Case P28K. Acum patru ani aceiași Avenir Telecom propuneau un smartphone cu baterie de 18000 mAh, care probabil că nu s-a vândut așa cum se așteptau. Probabil de aia revin cu ideea v2.0, în care îmbracă o baterie externă într-un telefon. Sau e de fapt invers?

Hard Case P28K e vândut sub brandul Energizer (ăla de face bateriile Energizer) și e promovat ca un telefon care ar putea fi folosit fără încărcare timp de o săptămână. Și ca să vină în ajutorul celor ce probabil ar fi interesați de așa ceva, e rugged, cu certificare de rezistență IP69 la apă, praf și diverse loviri, ideal pentru folosirea în diverse aventuri prin natură – mă gândesc că dacă aveți nevoie să îl folosiți și pe post ciocan, nu doar de lanternă și baterie externă, s-ar descurca destul de bine.

Timpul de utilizare în convorbiri e de … 122 de ore, iar dacă nu îl folosiți, autonomia poate ajunge la 94 de ore (2252 de ore mai exact).

Mă gândesc că vă interesează și ceva specificații tehnice – are o grosime de 27.8 mm și cântărește … puțin peste jumătate de kilogram. E practic o cărămidă pe care o puteți ține agățată de gât, că în buzunarul pantalonilor nu cred că ar sta. Timpul de încărcare (la 33W) este de doar … 90 de minute, excelent aș zice.

Bănuiesc că vă așteptați ca el să fie o glumă în ceea ce înseamnă specificațiile hardware și nu prea vă înșelați: folosește un procesor MediaTek MT6789 dar are 8GB RAM și 256GB pentru stocare și chiar un sistem cu trei camere foto. Display-ul e unul LCD simplu, 1080p cu o diagonală de 6.78 inci.

O să vină cu Android 14 … dat fiind că va fi lansat în octombrie 2024, va avea o generație Android în urmă. Singura parte bună este că va costa undeva la 250 EUR în Europa.

Lăsând gluma la o parte, sunt convins că vor exista persoane care să îl cumpere pentru că există cu siguranță scenarii unde așa ceva este binevenit.

Dacă vă interesează ideea, stați cu ochii pe anunțul disponibilității globale de peste 8 luni.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep