HomeFeaturedFocusSă tot vrei să lucrezi la Google: cum arată noul sediu din...

Să tot vrei să lucrezi la Google: cum arată noul sediu din Tel Aviv

google11

Google și-a mutat sediul din Tel Aviv într-o nouă clădire, ocupând opt etaje în Electra Tower. Spațiul a fost desenat și amenajat de Camenzind Evolution, în colaborare cu Setter Architects și Studio Yaron Tal, oferind privirii o imagine a unui spațiu de lucru ușor de râvnit.

Se știe că birourile Google au un design nonconformist: de data asta reușita este impunătoare, cu interioare moderne, vegetație luxuriantă, camere de relaxare ce oferă o priveliște interesantă asupra orașului. Noul birou Google are un întreg etaj pentru ”Campus Tel Aviv”, spațiu pentru antreprenori, dezvoltatori și oameni ce vor să se implice start-up-uri.

google21

Oricum, prea multe cuvinte nu mai pot fi spuse. Aruncați o privire pe pozele de mai jos și pe urmă mergeți la șeful vostru și spuneți-i că ați dori să vă redecoreze biroul. Dacă nu vrea, plecați la Google Smile.

google22google4google18

via officesnapshots

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep