HomeFeaturedFocusWindows Blue începe să își facă apariția

Windows Blue începe să își facă apariția

image

Ca de obicei, nici nu e lansat bine un sistem de operare sau produs și lumea deja se uită la cel viitor. În cazul de față, încep să apară tot mai multe detalii despre Windows Blue. Câteva poze postate pe net dintr-un build intern de Windows Blue pot fi consultate de cei interesați. Nu se văr prea multe lucruri, doar schimbarea de versiune pentru kernel: 6.3. Un salt de la 6.2 de pe WIndows 8 și 6.1 de pe Windows 7.

Acum, că Windows Blue nu va fi Windows 9 ci doar un service pack de Windows 8 nu se știe cu siguranță. Speculațiile sunt abia la început și suntem siguri că pe măsură ce timpul trece lucrurile se vor clarifica. Deocamdată se speculează că Windows Blue va fi capabil să ruleze pe noi tipuri de hardware hibrid, undeva la sfârșitul anului viitor.

Sfatul meu este să nu săriți să căutați deja pe torenți versiuni de Windows Blue că nu are niciun sens. Folosiți în continuare Windows 7 – sau 8 dacă vreți să experimentați și aveți nervii tari.

via Winaero și Win8china

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Din imagini seamana cu XLDE. Si daca microsoftul isi schimba radical strategia si pastreaza functionalitatea din windows 7 dar cu resursele din XLDE ce consuma sub 20 Mb RAM…atunci incepe sa devina interesant…dar daca-s continua tendinta…prin care simplifica interfata incat devine inutila…dar tot are nevoie de 20 Gb RAM doar pt notepad…atunci iar o dau in bara rau.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep