HomeFeaturedFocusCel mai mic și mai ușor telefon din lume

Cel mai mic și mai ușor telefon din lume

phone-strap-2

Vine de la Willcom și aparține parcă altei perioade. Erau vremuri când un telefon mobil era cu atât mai cool, cu cât era mai mic. Dacă mai era și roz, erai „trendsetter” pentru o țară întreagă. Totuși, acum există o luptă, mai ales în zona de smartphone, pentru dimensiuni cât mai mari, cel puțin în ceea ce privește diagolanal display-ului. De aceea Phone Strap 2 al celor de la Willcom este puțin cam greu de targetat.

Am văzut telefoane smart pentru duri, am văzut telefoane pentru bătrâni, de ce ar trebui să ne mirăm cân vedem telefoane pentru… pitici. Ar fi varianta cu targetarea copiilor, dar nu cred că apetitul lor pentru tehnică poate fi stăvilit cu acest Phone Strap 2.

phone-strap

Conform producătorilor citati de Ubergizmo, se adresează posesorilor de tablete care nu au posibilitatea de a iniția convorbiri cu ajutorul lor, sau ca back-up pentru posesorii de smartphone care rămân fără baterie pentru că o utilizează la alte funcții în afară de vorbit. Ambele situații îmi par trase de păr. Mai ales că minusculul telefon nu excelează la autonomie, cu doar două ore de convorbiri. În plus, are și client de mail, ceea ce contrazice folosirea lui ca back-up pentru convorbiri în cazul utilizatorilor care își folosesc telefonul obișnuit pentru alte funcții, cum ar fi… mail-ul.

Dacă tot este un deținător de recorduri, trebuie menționate greutatea sa, de 32 de grame, display-ul de 1 (un) inch și dimensiunile de 32 x 70, 10,7 mm. Dacă îi punem o curea, aduce cu ceasurile cu calculator care ne-au marcat unora dintre noi copilăria.

Că Phone Strap 2 va găsi un grup de fani care să-l adopte din diverse motive, nu mă îndoiesc. Mai ales că se adresează pieței din Japonia, și știm că gusturile consumatorilor de pe acea piață sunt aparte. Mă întreb totuși dacă o să apară și chiloței XXS pentru acest telefon (din silicon, bineînțeles).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep