HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S IV în noi imagini

Samsung Galaxy S IV în noi imagini

image

Saga Samsung Galaxy S IV continuă: până pe 14 martie (când e anunțată lansarea) au mai rămas mai puțin de 10 zile și încă nu știm foarte clar cum o să arate următorul smartphone fanion al coreenilor. În schimb netul e inundat (exact ca în cazul iPhone 5) cu imagini ce ar trebui să arate diferite randări ale noului produs.

De data asta, via evleaks vedem un Galaxy S IV în comprație cu alte versiuni ale seriei Galaxy. Până acum evleaks au oferit informații ce s-au dovedit a fi credibile și asta ne face să privim cu interes poza cu toate că neîncrederea e firească.

Observăm schmbarea de design, lipsa unui buton hardware pentru Home și nici butoane capacitive pentru controlul Android-ului.

Dacă ar fi să fie adevărată imaginea, cum vi se pare?

via evleaks 1, 2

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

8 COMENTARII

  1. Toti producatorii au modele mai mici, care, din pacate, nu au specificatii de top. Daca ei vor vedea ca modelele mari nu au asa mare cautare, vor aduce acele specificatii de top si pe modelele mai mici. Cred ca depinde si de noi, consumatorii.

  2. Nu, nu voi accepta. Un astfel de telefon nu se poate manevra cu o mana. Am incerc mai demult un Galaxy Note 1 care pare la fel ca asta si nu se putea manevra doar cu o mana.

    De multe ori am o mana ocupata (bagaj sau altele) si trebuie sa vorbesc la telefon. Ce fac ? Ma opresc pentru asta ? Si nici sa stau tot timpul cu casca la urechi nu e bine.

  3. E o prostie ce fac astia cu Galaxy S4 cu marirea telefonului. Oricum au paleta de ping pong Galaxy Note 2, nu mai era de nevoie de inca una.

    De-abia am acceptat marirea telefonului la 4.7″. Mai mult de atat nu sunt sanse.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep