HomeFeaturedFocusdEVOlution, o mână întinsă dezvoltatorilor de aplicații mobile din România

dEVOlution, o mână întinsă dezvoltatorilor de aplicații mobile din România

image

Evolio a anunțat că a pornit „dEVOlution”, un Program de Dezvoltare aplicații pentru tablete, ce se adresează programatorilor români. Pe www.evolio.ro/blog se găsesc mai multe detalii despre proiect.

În esență se caută programe care să fie preinstalate pe smartphone-urile și tabletele Evolio, de pe urma colaborării putându-se obține și profit material imediat:

subventii de tip „succes fee” intre 500 si 1500 de euro, revenue sharing pentru aplicatiile preinstalate pe tabletele Evolio, furnizarea de notebook-uri si tablete la preturi subventionate si promovarea ca partener Evolio in comunicate de presa, social media, on-line etc.

Focusul este pe sistemul de operare Android.

Conditiile de inscriere in program sunt: dezvoltatorul sa fie persoana fizica sau juridica romana si sa aiba cel putin o aplicatie publicata in Google Play sau Appstore, aplicatiile sa se bazeze pe concepte originale, sa livreze continut/entertainment de calitate, interfata grafica sa fie intuitiva si cu un design atractiv. Un atu vor avea acele aplicatii care imbina conceptul de travel & fun, Evolio avand mai multe modele de tablete cu receptor GPS integrat.

Dacă vă interesează, intrați pe www.evolio.ro/blog.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep