HomeFeaturedFocusMicul magician şi tableta... pardon, bagheta lui magică

Micul magician şi tableta… pardon, bagheta lui magică

danny mom dad

Se ştie că magicienii reuşesc prin diferite trucuri să facă tot felul de lucruri să dispară. Şi se mai ştie că un părinte responsabil nu îşi lasă niciodată copilul să se joace excesiv pe tabletă. Să începem puţin de la coadă cu cele două afirmaţii. Micuţul Danny Kitchen din Marea Britanie a fost lăsat de părinţii lui să se joace pe iPad. Cei de la Cnet sunt puţin răutăcioşi încercând să transmită mesajul că de fapt părinţii au încercat să scape de copil pentru a avea puţin timp doar pentru ei.

Legat de prima dintre cele două teorii, avem certitudini şi incertitudini. Este evident ce a reuşit micuţul magician să facă să dispară. Suma de 2500 de dolari din conturile părinţilor săi. În doar 10 minute. Este clar că are potenţial şi că îi putem prevesti un viitor strălucit. Dar nu sunt foarte lămurit cine este magicianul: micuţul Danny, micuţul Zombies vs. Ninjas, aplicaţia care a rezolvat suma respectivă, sau, indirect, părinţii, că l-au lăsat pe copil de capul lui.

Dacă adoptăm această cea de-a treia opţiune, avem cel mai tare număr de magie la care ne-am fi putut gândi, acela în care un magician îşi cam fură singur ceasul de la mână. Eu merg pe această variantă pentru că personal nu văd cam care ar fi vina copilului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep