HomeFeaturedFocusŞeful Apple, Tim Cook, la bară

Şeful Apple, Tim Cook, la bară

apple-ceo-tim-cook

Nu este cazul ca cineva să se înfierbânte inutil, nu vorbim aici de striptease. Ci despre faptul că domnul amintit mai sus are mari şanse să fe citat ca martor în procesul în care compania pe care o păstoreşte este acuzată că a umflat artificial preţurile e-book-urilor. Organul acuzator, US Department of Justice consideră că o mărturie a CEO-ului de la Apple ar putea aduce lumină în acest caz, conform celor de la Cnet.

Ce este interesant la acest caz, care durează deja de aproape un an de zile şi probabil că o să mai aibă viaţă lungă, este că, din cele nouă companii acuzate că au avut o înţelegere pentru a ţine la un nivel ridicat preţurile pentru e-book-uri, doar Apple continuă să se apere şi să-şi susţină nevinovăţia. Restul părţilor au ajuns la înţelegeri cu acuzatorii. Se vede că o parte din încăpăţânarea lui Steve Jobs a fost moştenită şi de urmaşii săi în compania din Cupertino.

Şi dacă tot l-am amintit pe Steve Jobs, merită specificat că părţile din acest proces au convenit ca declaraţiile acestuia despre subiectul respectiv, care au apărut în biogarfia sa oficială, să nu fie luate în considerare şi considerate ca probe în proces. Un gest elegant şi care arată că justiţai şi bunul simţ pot merge şi mână în mână.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep