HomeFeaturedFocusJagged Alliance Flashback în căutarea finanțării

Jagged Alliance Flashback în căutarea finanțării

jagged_alliance_flashback

Studioul Full Control a promis un nou Jagged Alliance, și asta vom primi, de îndată ce este finanțat prin Kickstarter. Jagged Alliance Flashback reprezintă o revenire la forma clasică a seriei, oferind o campanie de singleplayer pe parcursul căreia veți asista la formarea organizației AIM. Acțiunea este plasată pe un grup de insule din Caraibe, unde o lovitură de stat duce la o prezență crescută a trupelor URSS, ceva nu tocmai benefic in anii ’80. Așa că CIA recrutează un grup de indivizi pricepuți din toată lumea, pentru a elibera insula.

Vei avea acces la propria ta bază, de unde poți planifica misiuni, cerceta armament nou, sau antrena și personaliza mercenari de tot felul. Aceștia vor avea statistici, pot fi echipați până în dinți cu armament, se vor putea furișa, se vor putea piti drept acoperire, pot primi abilități speciale pe măsură ce capătă experiență, iar când mor, este permanent.

Luptele se vor desfășura pe ture, ceva ce cu siguranță va bucura fanii seriei, iar lumea va fi redată într-un stil 3D, cu multiple nivele de elevație și o ceață a războiului, în timp ce camera va rămâne fixată într-o singură poziție. Intenția este cea de a realiza un joc Jagged Alliance pe cât de fidel se poate spiritului primelor două, dar modernizat, și nu în sensul de FPS-modernizat, ci cu acoperire și furișat și 3D. Fiindcă aparent, ceva poate fi modernizat fără să devină un FPS sau măcar un joc în timp real.Proiectul are nevoie de 350 de mii de dolari în următoarele 29 de zile.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep